Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У військових Західного оперативного командування свинячого грипу не виявлено

Найскладніша ситуація у військових закладах Західного оперативного командування була в Академії сухопутних військ. Про це сьогодні, 5 листопада. під час брифінгу сказав полковник медичної служби 28 санітарно-епідміологічного загону ЗОК Володимир Гондарук.

 

«Наші медики виїжджали надавати допомогу в найскладніші осередки епідемії – Яворівський гарнізон, гарнізон Рівне. Проте найскладнішою була ситуація в Академії сухопутних військ», - сказав полковник медичної служби Володимир Гондарук. За його словами, в Тернопільському гарнізоні, незважаючи на те, що він опинився в центрі епідемії, ситуація не ускладнилася.

 

Загалом у всіх військових частинах ЗОК серозно захворіло на грип 295 військовослужбовців. З них 59 було госпіталізовано у військовий госпіталь. «Ми провели вірусологічні дослідження проб цих хворих і в 11 з них було виявлено грип А-Брізбен. Жодного випадку захворювання каліфорнійським штампом грипу серед військовослужбовців не виявлено», - розповів підполковник медичної служби начальник вірусологічного відділу лабораторії 28 санітарно-епідміологічного загону ЗОК Микола Іванов. Загалом лабораторія зараз працює у звичному режимі. Її працівники відзначають, що просто цього року грип прийшов швидше ніж завжди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ