Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У військових залізничників на Закарпатті гостювали школярі зі Слов’янська

У військовій частині Львівської бригади Державної спеціальної служби транспорту, що дислокується у Чопі, побували незвичайні гості. До військових приїхали діти з підшефної школи №6 міста Слов’янськ на Донеччині. Ця дружба виникла кілька років тому, коли військові залізничники відбудовували приміщення цієї школи, зруйноване під час бойових дій, повідомили в прес-центрі «Львівської залізниці».

Цього разу господарі приготували 22 учням 4-9 класів та 9 вчителям і членам батьківського комітету чудову розважально-пізнавальну програму, на яку ледь вистачило трьох днів канікул на Закарпатті. Дітям показали не лише чудові місцеві краєвиди, а й розповіли про багату історію краю, організували екскурсії старовинними фортецями та монастирями. Особливо сподобалася школярам екскурсія до прикордонників, що охороняють державний кордон між Україною та Словаччиною. Після екскурсії дітей потішили катанням на справжньому прикордонному квадроциклі. Запам’яталася гостям зі Слов’янська і поїздка до містечка Берегово, відомого своїми термальними джерелами та купелями.

Зауважимо, що діти вже не вперше приїжджають у гості до військових залізничників. Утім якщо в першу таку подорож на Західну Україну не всі батьки зважилися відпустити своїх дітей, то тепер охочих вирушити у цікаву мандрівку не бракує.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ