Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Винниках відкриють концертну залу Мирослава Скорика

Сьогодні, 9 червня, у школі № 29, що у Винниках, відкриється культурно-концертний майданчик, де проводитиметься безліч культурних заходів, зокрема за участі відомого композитора Мирослава Скорика. Вперше в Україні приміщення школи стане громадським простором. Про це повідомили організатори під час прес-конференції у Львівській обласній філармонії.

Відкриття розпочнеться з Інавгураційного концерту «Джазова прогулянка у Винниках з Мирославом Скориком» за участі самого маестро і відомих музикантів - Оксани Рапіти, Мирослава Драгана та Камерного оркестру «Академія».

«Високе мистецтво потребує спілкування. Воно має стати ближчим до народу. Якщо ми сьогодні не привчимо людей насолоджуватися мистецтвом, то завтра ми не матимемо вдячного глядача», - зазначив міський голова Винниківської міської ради Володимир Квурт.

На переконання організаторів, цей мистецький проект збагатить дозвілля винниківчан, створить традицію відвідування концертів якісної музики у різних куточках області, а також розширить концертну географію Львівської філармонії.

Отож, відкриття концертної Зали Мирослава Скорика відбудеться 9 червня о 18:00 в актовому залі СШ 29 (м. Винники, вул. Сухомлинського, 6).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ