Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Західному територіальному КЕУ виявлено перевитрату 687,7 тис. грн

Фахівці Західного офісу Держаудитслужби провели ревізію фінансово-господарської діяльності Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління, яке підпорядковується Головному квартирно-експлуатаційному управлінню Збройних сил України Міністерства оборони України, і виявили фінансові порушення, що призвели до втрат 687,7 тис. грн. Про це повідомила прес-служба Західного офісу Держаудитслужби

Втрати виникли внаслідок зайвої оплати за виконані підрядними організаціями ремонтно-будівельні роботи. Аудитори виявили, що в акти приймання виконаних робіт включено окремі будівельні роботи та матеріали, витрачання яких не підтверджено під час зустрічних звірок та контрольних обмірів. Як наслідок, 16 підрядних організацій завищили вартість виконаних робіт на 687,7тис гривень.

Внаслідок вжитих під час ревізії заходів забезпечено відшкодування 632,1 тис. грн цієї переплати: підрядні організації виконали ремонтно-будівельні роботи або повернули кошти на рахунок Західного ТерКЕУ.

За наслідками ревізії начальнику Західного ТерКЕУ надіслано обов’язкові до виконання вимоги щодо максимального усунення виявлених порушень законодавства.

Про результати ревізії проінформовано Військову прокуратуру Західного регіону України та Управління захисту економіки у Львівській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ