Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Західноукраїнському зенітно-ракетного полку готові збивати порушників

У разі порушення повітряного простору чергові сили переводяться у стан готовність номер один, відповідно, всі обслуги перебувають на робочих місцях і готові до пуску ракет… Можу запевнити, що ми справді готові до виконання оборонного завдання, хоча, звісно, мені б хотілось, аби небо було завжди мирним», – зазначив сьогодні, 30 липня, заступник командира Західноукраїнського зенітно-ракетного полку ім. І. Виговського (Львівська область) підполковник Олександр Гуменюк на зустрічі із журналістами з нагоди відзначення Дня зенітних ракетних військ Повітряних сил Збройних сил України.

За його словами, техніка, яка використовують у Західному регіональному зенітно-ракетному підрозділі, – одна із най сучасних. «Торік наш дивізіон виїжджав в Крепно на державний полігон. А останні бойові стрільби проводились 2006 року на полігоні Російської Федерації «Телемба». Наша обслуга впоралась на відмінно, за що була відзначена», - розповів він.

Також він зазначив, що непогано було, аби виділяли більше коштів на потреби полку, оскільки є чимало витрат: «Загальний фонд поповнюють, а от спеціальний – не завжди».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ