Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Запоріжжі п'яна жінка використала газовий балончик до патрульного

У Запоріжжі п'яна жінка поводила себе агресивно по відношенню до правоохоронців та під час сутички використала газовий балончик до патрульного. Про це повідомили в Управлінні патрульної поліції.

Вчора, 3 серпня, близько 3 години поночі у Хортицькому районі екіпажем патрульної поліції було зупинено автомобіль Nissan X-Trail. Стиль керування авто викликав у поліцейських підозру щодо неадекватної поведінки водія. Правоохоронці не помилилися, навіть зовні було зрозуміло, що 52-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння.

У машині перебувала й 41-річна пасажирка, котра теж була добряче напідпитку. Під час складання протоколу жінка почала вести себе неадекватно, брутально лаялась, погрожувала правоохоронцям, а потім дістала із сумки газовий балон “Терен-4” та використала його в обличчя одному з інспекторів.

По відношенню до правопорушниці було застосовано спеціальний засіб “Кобра”, за допомогою прийому рукопашного бою, невгамовану особу довелося повалити на землю із загибом рук за спину та одягти кайданки.

Але на жінку це справило враження лише частково, вона продовжувала лаятись і погрожувати. Патрульні викликали ще один екіпаж, було зупинено авто із громадянами, що погодились бути свідками у проведенні освідування на прилад “Драгер” водія.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Постраждалого поліцейського доставлено до міської лікарні м. Запоріжжя, де йому поставлено «діагноз хімічний опік очей».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ