Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Запоріжжі теж прогнозують другий тур

У Запоріжжі відбудеться другий тур з виборів міського голови, який пройде 15 листопада. Про це на прес-конференції розповів куратор Громадянської мережі "ОПОРА" Дмитро Арабаджієв.

"За даними всіх проведених екзит-полів, у Запоріжжі відбудеться другий тур з виборів міського голови, який пройде 15 листопада. У другий тур вийшли представник "Запоріжсталі" Володимир Буряк - близько 30%, і Микола Фролов від БПП "Солідарність" - 16%", - зазначив Арабаджієв.

За його словами, явка виборців у Запорізькій області становила 44,51%, що майже на чверть нижче за показники попередніх парламентських і президентських виборів.

Як зазначив Арабаджієв, у міську виборчу комісію Запоріжжя продовжують активно звозити бюлетені і протоколи. Жодних цифр, окрім попередніх результатів екзит-полів, виборчком поки що не назвав.

Станом на 13.00 понеділка міська виборча комісія обробила більш як 45% всіх протоколів.

За даними екзит-полів, у Запорізьку міську раду проходить сім партій, які подолали 5-відсотковий бар'єр. Серед них БПП "Солідарність", Опозиційний блок, УКРОП, "Самопоміч", "Нова політика", "Батьківщина"  і "Наш край".

Нагадаємо, на посаду міського голови Запорізькою міською виборчою комісією було зареєстровано 26 кандидатів. Також 23 партії  висунули своїх кандидатів у депутати міської ради.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ