Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У жовківському дитсадку встановлять "теплу підлогу" та сонячний колектор

У дошкільному навчальному закладі №2 «Калинонька» у Жовкві розпочнуться роботи з реконструкції будівлі. На це передбачено 12 млн. 299 тис. грн, повідомили у міській раді Жовкви.

Початок реконструкції запланований на травень. Вона торкнеться усіх головних напрямків дитсадка. Так, буде замінено дах – покрівля буде вкрита не шифером, а метало черепицею. Роботи передбачають і заміну зовнішніх вікон і дверей. Також буде утеплено фасад.

Крім того, реконструкція дошкільної установи передбачає і велику кількість внутрішніх робіт – заміну систем опалення, електропостачання та вентиляції, встановлення «теплої підлоги», а також внутрішній ремонт.

- Після реконструкції у нашому дитячому садку з’явиться низка енергозберігаючих технологій, - зазначив міський голова Жовкви Петро Вихопень. – Окрім «стандартних» утеплення фасаду та заміни вікон та дверей, тут з’явиться підлога з підігрівом, буде встановлено індивідуальний тепловий пункт та сонячний колектор. Останній забезпечуватиме дошкільну установу теплою водою у літній період.

Нагадаємо, реконструкція дошкільного навчального закладу №2 «Калинонька» у Жовкві відбуватиметься у рамках проекту «Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється», який впроваджується у рамках програми «Демонстраційні Проекти – Угода Мерів» завдяки коштам Європейського Союзу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ