Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовкві відкрили пам’ятний знак загиблим рятувальникам

Сьогодні, 9 червня у місті Жовква відбулося відкриття пам’ятного знаку загиблим пожежним-рятувальникам, що загинули 30 травня 2016 року на території ЛКП «Збиранка», повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.
ГУ ДСНС у Львівській області

Аби вшанувати пам'ять загиблих колег – Юрія Рудого, Андрія Вненкевича та Богдана Юнка, зібралися рідні та колеги загиблих героїв, колектив рятувальників Львівщини та усі небайдужі. До участі у церемонії також запросили Заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка, начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області Сергія Дмитровського, голову Жовківської районної державної адміністрації Надію Щур та голову Жовківської районної ради Романа Горбаня.

Меморіал відкрили на території 17 державної пожежно-рятувальної частини у м. Жовква на вул. Львівській, 13.

Під час церемонії відкриття  отець Володимир освятив пам’ятний знак. На знак вшанування пам’яті загиблих рятувальників в супроводі оркестру «Почесна варта» відбулося покладання квітів до стели.

Начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Сергій Дмитровський висловив співчуття рідним та близьким загиблих героїв. «Бути рятувальником – означає кожен день ризикувати власним життям. І навіть попри те, що ми чітко усвідомлюємо всю небезпеку і ризик, які пов’язані з нашою роботою,  дуже важко втрачати своїх колег», зазначив рятувальник. – «Важко дивитися на горе утрати родин. Ніхто і ніщо не замінить їм найдорожчих синів, чоловіків, батьків. І наш обов’язок не забувати про загиблих товаришів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ