Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовкві відкриють Центр громадського консультування

Центр громадського консультування Громадського форуму Жовкви надаватиме безоплатну допомогу у сфері взаємовідносин з посадовими особами та органами державної влади, житлово-комунальних проблем, порушень прав споживачів, встановлення пільг, відносин власності тощо. До роботи Центру залучені професійні юристи з досвідом роботи у сфері надання комунальних послуг та захисту прав споживачів, – повідомили у Громадському форумі Жовкви.

 

Центр громадського консультування у Жовкві функціонуватиме з 2 грудня 2009 року та знаходиться за адресою: м. Жовква, вул. Л.Українки, 26. Дні прийому: щосереди з 10.00 до 18.00 та щосуботи з 10.00 до 14.00. Допомога надаватиметься як приватним особам, так і ОСББ та іншим громадським ініціативам.

 

Однією з перших справ, якою займається Громадський форум Жовкви, є допомога об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) м. Жовкви у вирішенні проблеми відключення їхнього 14-ти квартирного житлового будинку від централізованого теплопостачання та встановлення котлів індивідуального газового опалення. Співпраця з ОСББ є одним із пріоритетних напрямків діяльності ГФЖ.

 

Це питання обговорюватиметься під час відкриття Центру. Також журналісти матимуть змогу поспілкуватися з активістами Громадського форуму Жовкви, дізнатися "з перших вуст" про його діяльність, здобутки та плани на майбутнє.

 

Партнерами Громадського форуму Жовкви, які будуть присутні на відкритті Центру у Жовкві, є Регіональний громадський фонд «Право і демократія», Станіславська правозахисна  група, які теж діють у галузі правової освіти і займаються громадською юридичною приймальнею у Львові та Івано-Франківську відповідно, а також колеги з Тернополя, які працюють над відкриттям схожого центру консультування у своєму місті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ