Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У жовтні у Львові демонтували 17 рекламних вивісок

Протягом жовтня працівники відділу нагляду за станом зовнішньої реклами обстежили 1 632 рекламних конструкцій та вивісок на предмет дотримання рекламорозповсюджувачами вимог законодавства, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Під час перевірки було виявлено 95 порушень. З них 26 порушень стосуються самовільного встановлення рекламних конструкцій, 33 - незадовільного утримання рекламних конструкцій, 19 вивісок не мали маркування, 10 не відповідали дозвільній документації, 4 вивіски порушували мовне законодавство. Також зафіксовано 1 випадок порушення «Порядку встановлення вивісок в м. Львові» та 1 випадок розміщення реклами алкогольних напоїв, тютюнових виробів на відстані меншій, ніж 300 м від навчального закладу, -- повідомляє прес-служба з посиланням на директора КП «Адміністративно-технічне управління» Василя Скрипичайка.
За результатами проведеного обстеження було підготовлено та скеровано порушникам 95 приписів з вимогою усунення порушень. В управління у справах захисту прав споживачів скеровано 65 подань для накладання штрафів на порушників, підготовлено 2 накази на примусовий демонтаж самовільно встановлених рекламних засобів.
Як повідомив Василь Скрипичайко, протягом минулого місяця у Львові демонтували 17 вивісок, встановлених без погодження з управлінням архітектури та містобудування Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ