Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жидачеві ділянки для учасників АТО розподіляли жеребкуванням

У Жидачеві відбулося жеребкування з вибору вільних земельних ділянок на території садибної забудови «За лікарнею» для учасників бойових дій у зоні АТО, повідомив офіційний сайт Жидачівської РДА.

Його проведення організувала спеціально створена комісія з розподілу вільних земельних ділянок учасникам бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції, та сім’ям загиблих військовослужбовців під індивідуальне житлове будівництво. Голова комісії – заступник міського голови м. Жидачева Ярослав Гаврильчук.

Участь у жеребкуванні взяли 28 осіб. Жереб обирали самі учасники АТО, або ж члени їх родин. Для жеребкування було підготовлено 46 жеребів – саме стільки вільних земельних ділянок готові до розподілу на території «За лікарнею». Жеребкування пройшло чесно і відкрито, що зафіксувала відповідна комісія документально.

На черговій сесії міської ради на клопотання учасників жеребкування будуть прийняті рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення належної кожному згідно результатів жеребкування земельної ділянки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ