Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Золочеві аферисти виманили у чоловіка 1200 грн

У Золочеві шахраї ошукали власника банківської картки. Після дзвінка афериста з рахунку потерпілого було знято понад 1200 гривень, - відділ комунікації поліції Львівської області.

"В Золочівський відділ поліції 23 жовтня звернувся 50-річний мешканець райцентру. Чоловік розповів, що до нього на мобільний зателефонував незнайомець, який представився працівником служби безпеки банку та повідомив, що з його картки хтось намагається зняти гроші. А тому рахунок необхідно терміново заблокувати.

Чоловік, не підозрюючи лихого, повідомив зловмиснику всю конфіденційну інформацію щодо картки (номер, код тощо). В результаті з його рахунку невдовзі було знято грошові кошти в сумі 1217 гривень", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють особу шахрая.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Санкція статті передбачає покарання включно до обмеженням волі на строк до трьох років.

До Золочівського відділу поліції і далі надходять звернення громадян про зникнення коштів з банківських карток. Незважаючи на застереження від правоохоронців, довірливі громадяни стають жертвами шахраїв.

Поліція попереджує: фінансова установа ніколи не цікавитиметься персональною інформацією клієнта, оскільки має доступ до неї. Ніколи і за жодних обставин не надавайте дані банківської картки незнайомцям. Якщо виник сумнів, самостійно зв’яжіться з представниками відділення банку. Коли усе ж постраждали від дій шахраїв, негайно телефонуйте на оперативну лінію «102» або зверніться у найближчий підрозділ поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ