Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У зоні АТО поранено українського військового

Сьогоднішній день у зоні АТО відзначився активізацією російсько-терористичних угруповань фактично вздовж усієї лінії розмежування, один військовий ЗСУ поранений. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Близько опівночі, з мінометів калібру 82 міліметри злочинці вдарили по опорному пункту українських військових у Кримському, що на Луганському напрямку. 

На Донецькому напрямку, бойовики обстріляли з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї наші укріплення у селищі Луганське. Внаслідок цього обстрілу один військовослужбовець сил АТО отримав поранення. 

На Маріупольському напрямку ворожі провокації зафіксовані поблизу Новотроїцького та Водяного", - йдеться в повідомленні.

Загалом, з опівночі і до 18 години бойовики 10 разів відкривали вогонь по наших позиціях. 

Варто додати, що групи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України допомагають відновлювати зруйнований Донбас. Від сьогодні, у трьох прифронтових селах Піски-2, Жованка, Бахмутка з’явилась електроенергія. Прокладання ліній електропередач тривало декілька місяців і дуже ускладнювалося обстрілами бойовиків, які, попри гучні заяви, відверто не бажали покращити життя мирних мешканців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ