Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Штаб АТО: неподалік Кримського поранено українського бійця

У результаті протистояння неподалік Кримського один український боєць отримав поранення. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Упродовж сьогоднішнього дня обстановка у районі проведення АТО залишалась напруженою, проте контрольованою українською армією. 

"З опівночі найбільш гаряче було на Донецькому напрямку. 4 рази бойовики із гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали наші укріплення в Авдіївській промзоні. Крім того під ворожим вогнем двічі опинялись сили АТО неподалік селища Зайцево та тричі - на шахті Бутівка. 

На Луганському напрямку, вночі, бандити протягом години випустили понад 60 мін калібру 82 міліметри по нашому спостережному пункту неподалік Кримського. У відповідь українські бійці накрили противника щільним вогнем з гранатометів та великокаліберних кулеметів. 

На Маріупольському напрямку бойовики застосовували міномети на підступах до Мар’їнки.
А близько опівночі бандформування неприцільним вогнем били зі 122-міліметрової артилерії південніше Богданівки", - йдеться у повідомленні.

За оперативною інформацією прес-центру штабу АТО, на тимчасово окупованих територіях Донбасу серед місцевих все менше бажаючих воювати проти українських військ.

Щоб залучати донеччан в окупаційне військо, від російських кураторів до так званих місцевих адміністрацій надійшов наказ про постановку громадян 2001 року народження на військовий облік. Зокрема з 28 серпня по 25 грудня керівники «адміністрацій» мають розробити план та визначити органи так званого місцевого самоврядування, які за це відповідають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ