Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У зоні АТО загострилась ситуація під Авдіївкою - є поранені

Сьогодні, 11 серпня, у районі проведення АТО знову загострилась ситуація під Авдіївкою. У результаті протистоянь поранені військовослужбовці ЗС України.

З опівночі російсько-окупаційні угруповання тричі, майже по годині, обстрілювали наші позиції на підступах до Авдіївки з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів. У відповідь українські військові накривали противника вогнем, примушуючи дотримуватись режиму тиші.

На жаль, у результаті цих протистоянь 3 наших бійців отримали поранення, ще один був травмований. 

За оперативними даними денний обстріл українських позицій бойовики влаштували для демонстрації представникам ОБСЄ напруженої ситуації в Авдіївці. У цьому районі злочинці вже неодноразово прагнуть нав’язати спільне відведення сил від лінії розмежування та створення так званої «Авдіївської сірої зони».

Сили АТО ніколи не планували змінювати позиції, тож місто знаходиться і буде знаходитись під контролем і захистом Збройних сил України. 

Крім того, вночі, на Луганському напрямку бойовики били з гранатометів неподалік Новоолександрівки. А під час обстрілу нашого опорного пункту у Кримському, ще один український захисник отримав поранення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ