Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У зоні АТО загинув львівський енергетик Ігор Гнівушевський

26 серпня 2014 року під час бойових дій на території Луганської області загинув 41-річний працівник Добротвірської ТЕС Гнівушевський Ігор Васильович. Про це повідомила прес-служба підприємства.

Ігор Васильович був призваний у Військові сили України 18 березня 2014 року Радехівсько – Кам’янка-Бузьким об’єднаним районним військовим комісаріатом. Служив у Яворівській 24-ій механізованій бригаді військової частини № 0998.

До мобілізації Ігор Гнівушевський працював машиністом бульдозера паливно-транспортного цеху. На Добротвірській ТЕС працював 11 років, свою трудову діяльність розпочав з команди воєнізованої охорони електростанції.

Загибель Ігоря Гнівушевського стала неймовірним горем для дружини та трьох синів, а також для всього трудового колективу Добротвірської ТЕС.

«Ігор був надзвичайно відповідальним працівником, виконавчим та працьовитим. Був прекрасним сім’янином – виховував трьох  синів, а для друзів і колег по роботі – справжнім другом, на котрого завжди можна було розраховувати у скрутний час. Це трагедія для усіх нас. Війна забирає в нас кращих людей, котрих ми любимо і котрими ми пишаємось», – говорить начальник паливно-транспортного цеху Ярослав Трач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ