Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У зв`язку з "Поливаним понеділком", з 11 до 16 год через пл. Ринок не курсуватимуть трамваї

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської міської ради, у зв`язку з "Поливаним понеділком", з 11 до 16 год через пл Ринок не курсуватимуть трамваї.

Львів підтримує Великодні традиції та запрошує мешканців і гостей міста сьогодні на веселі святкові обливання. «Поливаний понеділок» триватиме на площі Ринок перед входом у міську раду з 12.00 до 16.00 год. Там облаштують спеціальні резервуари, які подаватимуть воду. Поливання в інші години та інших місцях центральної частини міста – не дозволено, тому за порядком стежитимуть працівники правоохоронних органів та «Муніципальна дружина». У зв’язку з поливанням, з 11.00 до 16.00 год. електротранспорт на площі Ринок не курсуватиме.

Дійство організовує управління внутрішньої політики Львівської міської ради  спільно з ЛКП «Львівводоканал» та Галицькою районною адміністрацією. У зв’язку з поливанням, з 11.00 до 16.00 год. електротранспорт на площі Ринок не курсуватиме. Трамваї №1, 2 та 9 курсуватимуть по вул. Городоцькій, через Підвальну, обминаючи центральну частину міста. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ