Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Убер підняв мінімальну вартість поїздки у Львові

Компанія Uber внесла зміни до розрахунку вартості і змінила мінімальну ціну поїздки у Львові. Про це повідомляє Lowcostavia.com.ua.
фото: www.fayerwayer.com

«Із 6 квітня ми переглядаємо тарифи на поїздки з uberX у Львові: від сьогодні мінімальна вартість поїздки становитиме 25 грн., а вартість за км – 5 грн. При цьому подача становитиме 15 грн», – йдеться в повідомленні компанії.

У компанії пояснили, що підвищили тарифи, щоб залучити більше водіїв до платформи.
На практиці це означає, що звичні маршрути в Uber подорожчали на 11 грн. Якщо раніше за поїздку на відстань 5 км пасажири платили 4 грн. за подачу + 5 грн. х 5 км = 29 грн, то тепер така поїздка обійдеться в 40 грн. (15 грн. подача + 5 гр.н х 5 км).

Водночас, якщо завдяки зміні тарифів до роботи в Uber зголосяться більше водіїв, це дасть змогу зменшити час очікування та знизити ціну в час пік. Тобто, якщо ви користуєтеся Uber для поїздок у популярні години, то в деяких випадках ціна може бути нижчою завдяки зниженню коефіцієнтів.

Із 3 квітня Uber також підняв ціну на поїздки в Одесі. А в Києві встиг уже двічі змінити тарифи – підняти ціну та повернути її до початкової.

Нагадаємо, влітку 2016 року Uber офіційно стартував в Україні – спершу в Києві, згодом в Одесі, 23 лютого – у Львові, 30 березня – у Дніпрі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ