Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Учасникам антиукраїнської провокації обіцяли заплатити по 200 грн

Невідомих, які вчинили провокативну акцію протесту з антиукраїнськими плакатами, що були написані україською та польською мовами, вдалось затримати. Про це повідомив сайт Варта1 з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.
Варта1

Близько ста осіб, що рухалися у трьох автобусах, мали намір перекрити міжнародний пункт пропуску “Рава-Руська”. Національна поліція заблокувала їх поблизу с.Гряда, Жовківського району Львівської області.  То ж частина вказаних осіб перекрила дорогу на пішохідному переході поблизу села Гряда.

Міжнародну трасу на Львівщині перекрили люди з плакатами польською мовою

Як повідомила Варті1 в правоохоронних органах, учасники акції були із Івано-Франківської, Хмельницької та Львівської областей, більшість із них перебуває у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння.

В учасників заходу, які на узбіччі запалили автомобільні шини, виявили фаєри, димові шашки, квадрокоптер, польські та українські національні прапори, плакати українською та польською мовами провокативного змісту: “НІ! Геноциду поляків”, “Поляки наші брати”, “Руки геть від спадщини” (польською мовою).

За участь в акції її організатори пообіцяли заплатити по 200 гривень.

Українські поляки мали закликати Польщу на допомогу - провокація в Шегинях

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ