Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасникам АТО почали видавати пільгові кредити на житло

Розпочалось пільгове кредитування учасників АТО на придбання житла за програмою «Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву». Так, 12 грудня у Держмолодьжитлі погоджено надання першого такого кредиту за рахунок коштів Фонду. Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, інформує прес-служба Мінрегіону України.

«У жовтні Мінрегіон схвалив нову Стратегію Держмолодьжитла, передбачивши у ній напрямки із  забезпечення житлом учасників АТО, сприяння індивідуальному житловому будівництву для учасників АТО, пільгове кредитування військовослужбовців. А вже сьогодні розпочинаємо кредитування», - зазначив Геннадій Зубко.

Так, киянин Михайло Рязанов отримав за кредитним договором 238 377 грн на купівлю квартири у Нових Петрівцях на Київщині. Термін погашення пільгового кредиту – 29 років і 4 місяця.

Довідково:

З липня 2015 року по липень 2016 року Михайло Рязанов проходив службу у військовій частині В3137 (перебував в зоні АТО, що засвідчує посвідчення серія УБД від 15 березня 2016р., видане Управлінням персоналу штабу військової частини А4583).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ