Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Учасники блокади закликали українців приєднатися до них

Учасники блокади ОРДЛО закликали українців приєднатися до їхньої ініціативи. Про це йдеться на сторінці Штабу блокади торгівлі з окупантами на Фейсбуці.
Фото з Hromadske.UA.

"Ветерани АТО, активісти, які стоять на редуті "Добровольців 16 батальйону", записали відеозвернення з закликом до громадян України долучитись до блокади торгівлі з окупантами. Вони наголошують, що торгівля на крові повинна зупинитись, а українські воїни мають бути звільнені з полону", - йдеться у повідомленні.

Учасники блокади нагадали, що триває 28 доба блокади торгівлі на крові. За цей час редут “Богдан” поблизу станції Світланово у Луганській області не допустив перетин лінії розмежування з окупантами 20 160 вагонів за 28 днів. Редут “Запоріжжя”, що поблизу м.Бахмут у Донецькій області не допустив перетин близько 12 000 вагонів за 20 днів. Редут “16 добровольчого батальйону” поблизу станції Кривий Торець у Донецькій області не допустив перетин 37 440 вагонів за 12 днів. Блок-пост на автомобільному шляху поблизу селища Золоте Луганської області наразі виконує контрольно-спостережувальну функцію.

На сьогоднішній день свою роботу на окупованій території зупинили Єнакіївський металургійний завод, об'єднання “Краснодонвугілля” та Алчевський комбінат. Тим самим блокада торгівлі на крові позбавила російських власників цих підприємств та українських олігархів чималої частини прибутку; з цих прибутків також не сплачені податки в бюджет так званих “ЛНР”, “ДНР”, з яких забезпечується зброя, амуніція, боєкомплекти, транспорт та виплати бойовикам, російським найманцям. А це означає, що в наших воїнів полетить менше куль і снарядів. Це означає, що чиєсь життя вбережене від російської агресії.

Також, тепер Російська Федерація буде більше витрачатись на забезпечення соціальних виплат бойовикам та їх сім'ям, виплати заробітних плат працівникам Ахметова, аби зберегти хоч якусь соціально-економічну стабільність окупованих територій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ