Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Надзвичайні події

Участь Димінського у смертельній ДТП підтверджено експертизою - ЗМІ

Слідство встановило безпосередню участь власника ФК "Карпати" та телеканалу ZIK Петра Димінського у смертельній ДТП на Львівщині у серпні 2017 року, внаслідок якої загинула 31-на жінка. Про це повідомило джерело Insider у правоохоронних органах з посиланням на результати повторної експертизи, яка проводилася у цій справі.

"Слідчим шляхом встановлено, що саме Димінський був зв кермом того Мерседеса", - сказав співрозмовник.

Він переконаний, що Димінський понесе покарання навіть попри те, що мати потерпілої відмовилася від матеріальних претензій до нього.

На даний момент львівський бізнесмен продовжує перебувати у Швейцарії, куди він вилетів приватним літаком зі Львова невдовзі після ДТП. 

Як відомо, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району. В аварії загинула 31-річна Наталія Тріла.

Власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Охоронець бізнесмена взяв провину на себе, внаслідок чого був спочатку заарештований, а потім відпущений під домашній арешт.

Insider

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ