Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Участь «Свободи» у виборах не допомогла Україні, і мудрості у цих політиків не вистачило — Ярослав Кендзьор

«Результат екзит-полів підтверджують мої слова про те, які я говорив на зустрічах із багатьма виборцями, що у парламенті різниця між більшістю і меншістю буде у 5-10 депутатських мандатах і, на жаль, так справді виходить», — сказав у коментарі «Гал-info» кандидат у народні депутати України від НУ — НС, голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор.
«Це свідчить про те, що кожен голос на цих дострокових парламентських виборах був надзвичайно високої ціни, і участь ВО «Свободи» у них не допомогла Україні. Ну набрали вони там своїх 0,5% голосів і що? Мудрості у політиків «Свободи» все-таки немає, хочуть вони цього чи не хочуть, розуміють вони це, чи не розуміють, проте вийшло так, як вийшло: вони опосередковано на цих виборах стали допомогою для Партії регіонів, адже забрали кілька депутатських мандатів у проукраїнських сил, адже саме завдяки цим відсотками різниця між таборами у парламенті буде меншою. Я переконаний, що мудрості у цих політиків не вистачило, це вже тепер остаточний факт і львів’яни у майбутньому повинні зробити висновки щодо «Свободи»: не треба вірити їм красивим обіцянкам, які не допомогли Україні», — сказав Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, згідно із оголошеними результатами національного екзит-полу Партія регіонів набирає 35.2%, БЮТ – 31.5%, Блок НУ-НС – 13.4 %, КПУ – 5.1 %, Блок Литвина 3.7%, ВО «Свобода» — 0,9%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ