Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УДАР вимагає, щоб Янукович прийшов на позачергове засідання парламенту

"УДАР" вимагає, щоб на позачергове засідання парламенту 13 листопада, де будуть розглядати ключові для підписання Угоди про асоціацію з ЄС законопроекти, прийшов Президент Янукович. Про це повідомила прес-служба партії.

"Повинен нарешті настати момент істини. Якщо у Президента насправді є воля і прагнення до підписання Угоди про асоціацію України з ЄС, він повинен бути присутнім при ухваленні законопроектів, необхідних для виконання основних критеріїв ЄС і засвідчити свою підтримку курсу на євроінтеграцію, - підкреслив лідер "УДАРу" Віталій Кличко. - Президент же знайшов час, щоб відвідати Москву і зустрітися з російським колегою Володимиром Путіним напередодні саміту у Вільнюсі. В українському парламенті 13 листопада вирішуватимуться найважливіші питання для успішного результату вільнюського саміту і реалізації європейських прагнень України. Тому, вважаю, що Янукович повинен знайти час, щоб продемонструвати українському суспільству свої справжні наміри щодо майбутнього України, а фракції Партії регіонів - позицію щодо голосування за ключовий на сьогодні законопроект, якого очікує європейська сторона - про вирішення питання Юлії Тимошенко", - наголосив Кличко.

В "УДАРі" вважають, що присутність Президента Януковича на позачерговому засіданні парламенту 13 листопада мобілізує провладну фракцію і засвідчить справжні наміри української влади щодо декларованого нею курсу на європейську інтеграцію України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ