Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Угоду про легалізацію робітників з України в Польщі підпишуть після формування урядів обидвох держав

Міжурядову угоду про легалізацію українців, які працюють в Польщі, зможуть підписати після того, як в обох країнах будуть сформовані нові уряди. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив Генеральний посол Республіки Польща в Україні Вєслав Осуховськи.
„Це питання остаточно не вирішене. Ситуація є такою, що тепер все залежить від того, наскільки швидко будуть сформовані уряди в обох країнах: і у Польщі, і в Україні”, – розповів Вєслав Осуховськи.
Нагадаємо, Посол Польщі в Україні Яцек Ключковський заявляє про намір Польщі легалізувати українців, що працюють на її території.
Посол відзначив, що Польща хоче зробити свій ринок праці відкритішим для українців. „Наша мета – їх легалізація. Мова йде не про кількісне збільшення, а про легалізацію українців, які нелегально працюють у Польщі. Хотілося б, щоб польський ринок був відкритішим для українських громадян”, – сказав Яцек Ключковський.
Він запевнив, що новий польський уряд продовжуватиме цю роботу і Польща готова підписати міжурядову угоду з Україною про легалізацію українців, котрі працюють у Польщі.
Як повідомив, Генеральний посол Республіки Польща в Україні Вєслав Осуховски, україно-польські відносини у зв’язку з приходом нового уряду в Польщі не зазнають змін.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ