Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Україна — це наш найсерйозніший суперник" - Лука Модрич

Напередодні матчу Хорватія — Україна господарі матчу кваліфікації Кубка світу-2018 провели свої передматчеві заходи на стадіоні "Максимір".

Спочатку наставник хорватів Анте Чачіч у супроводі головної зірки Луки Модріча відвідали передматчеву прес-конференцію. Після спілкування зі ЗМІ збірна Хорватії провела тренування.

"Проблем у нас немає. Всі питання я вже вирішив. Наша команда згуртована і готова до гри, - каже Анте Чачіч. - Завтрашня гра дуже важлива для нас. Це половина кваліфікації. Ми розраховуємо тільки на позитивний результат. Довгий час у світі Хорватію ненавиділи через вболівальників. Я засуджую будь-яке насильство та непорядки, які можуть відбутися завтра на трибунах.

Збірна України змінилася під керівництвом Шевченка. Він додав команді хорошого настрою.

Ми розбирали з гравцями гру збірної України. Особливо показовими для нас були матчі прости Ісландії та Туреччини. Факт, що Хорватія — одна з найсильніших команд у Європі зараз. Але нам потрібно це довести.

Думаю, в українців у цьому матчі є невелика психологічна перевага.

Домагой Віда, як завжди, буде на своєму місці. Це чудовий гравець і справжній лідер. Він віддає всі сили для команди і всі це цінують. Ми поважаємо його гру у "Динамо". Тим більше, що він добре знає футболістів збірної України. Це має нам допомогти".

Гравець мадридського "Реала" Лука Модріч назвав Україну найсерйознішим суперником Хорватії у відборі на Кубок світу.

"Ми дуже чекаємо завтрашньої гри. Ми віримо, що глядачі будуть з нами, особливо у той момент, якщо щось піде не так. Україна — це сильна команда і наш найсерйозніший суперник у цьому відборі. Ми з повагою ставимося до української збірної.

Я пам'ятаю наші попередні матчі проти України. Вони складались важко. Сподіваюсь, завтра у нас буде інша гра.

Завтра ми побачимо, як я себе покажу. Сподіваюсь, що я буду на рівні. Але ми сильні командною грою, а не індивідуальними виконавцями. Я б не хотів себе виокремлювати. Все буде залежати від нашої командної гри.

Загалом ми не дуже багато говорили про Україну. Ми знаємо таких лідерів, як Ярмоленко та Коноплянка, сильні сторони збірної, а про мінуси я б не хотів говорити.

Ми будемо грати перед своєю публікою і на своєму стадіоні. Це нам допоможе", - каже Модріч.

Матч Хорватія — Україна відбудеться сьогодні о 21:45 за київським часом у Загребі на стадіоні "Максимір". Наш сайт проведе текстову он-лайн трансляцію зустрічі.

gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ