Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Україна готова розпочати експорт яловичини до Єгипту

Україна готова розпочати експорт яловичини до Єгипту, повідомив Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа під час круглого столу «Перспективи розвитку агропромислового комплексу України». Про це повідомив Урядовий портал.

За його словами, згідно з повідомленням Посольства Арабської Республіки Єгипет в Україні найближчим часом до Держпродспоживслужби має надійти оригінал підписаного ветеринарного сертифікату на експорт охолодженої/замороженої безкісткової яловичини до Єгипту.

«Завдяки цьому стане можливим експорт української продукції на ринок Єгипту», - наголосив Володимир Лапа та додав, що Держпродспоживслужба додатково поінформує про відкриття єгипетського ринку для вітчизняної яловичини.

Разом з цим з метою виконання Україною умов щодо ввезення яловичини на територією Єгипту, зокрема в частині сертифікації продукції за стандартами «Халяль», сертифікаційний ісламський центр «Халяль» має бути визнаний Держпродспоживслужбою. У зв’язку з цим просимо відповідні сертифікаційні центри, які виконують вимоги стандартів «Халяль», офіційно звернутися до Держпродспоживслужби для проходження офіційних процедур.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ