Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна і Великобританія розширять військово-технічне співробітництво

Міністр оборони України Степан Полторак та державний секретар з питань оборони Великобританії Майкл Феллон за підсумками зустрічі в Києві підписали угоду про співпрацю в оборонній сфері, передає прес-служба Міністерства оборони.

"Спільною заявою глави оборонних відомств підтвердили готовність до подальшої взаємодії з ряду напрямів, зокрема щодо підготовки військовослужбовців Збройних сил України, співпраці у сфері навчання, мовної та професійної підготовки, підтримки діяльності з реформування оборонного сектора", - йдеться в повідомленні.

Майкл Феллон також відвідав підприємство "Антонов", заявивши, що Лондон зацікавлений в розширенні військово-технічного співробітництва з українським держконцерном.

"Я мав можливість особисто переконатися в міцних економічних і торговельних зв'язках між "Антоновим" і британськими компаніями. Це особливі відносини, які ми сподіваємося поглибити в той час, коли наша країна виходить на новий рівень. Ми рішуче підтримуємо наших українських друзів", - цитує прес-служба "Антонов" міністра оборони Великобританії.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ