Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Україна Майбутнього» відкликала рішення про співпрацю з Кличком

Партія «Україна Майбутнього» відкликала своє рішення про готовність співпрацювати з політичною партією «УДАР Віталія Кличка» в рамках Угоди про взаємну співпрацю під час виборів і створення демократичної більшості у ВерховнійРаді VII скликання.Про цейдеться в листі лідера «України Майбутнього», народного депутата Святослава Олійника Віталію Кличку, - повідомила прес-служба УМ.

«У тому вигляді, в якому зараз сформована опозиція, вона деструктивна. Вона на 80% складається з людей і політичних сил, на яких лежить відповідальність за корупцію результатів Помаранчевої революції. Це старі і збанкрутілі політики, які втратили довіру людей після того, як конвертували результати Помаранчевої революції в свою корупційну діяльність, заблокували розвиток держави, а зараз сховалися під прапори «Об'єднаної опозиції», і по суті не пропонують нічого, крім криків про повалення Януковича. Підписавши з ними угоду, Кличко фактично освятив їх деструктивну діяльність», - заявив Олійник.

Він також зазначив, що завдання цих людей - продовжити своє перебування в політиці.

«На наших очах відбувається спроба створити нові політичні декорації для старої корупційної суті. Нам не зрозумілі мотиви Віталія Кличка, який з'єднався з цими людьми, але з моменту підписання їх вчорашньої угоди в опозиційному спектрі взагалі зникли сили, на які можна було розраховувати як на реальний європейський вектор нової української політики. На жаль, ми вичерпали можливості просування ліберальної ідеї в кооперації з силами, що називають себе опозицією », - зазначив депутат.

Політик підкреслив, що партія «Україна Майбутнього» не буде брати участь у такому об'єднанні опозиційних сил, які мало чим відрізняються від корупціонерів, що примостилися за чинної влади.

«Україна Майбутнього» не бачить подальшої можливості співпрацювати з тими політиками, які нічого не пропонують, і залишає за собою право координувати свою участь у виборах з ліберально орієнтованою частиною влади, непричетною до корупційної діяльності », - заявив Олійник.

Раніше, 19 грудня, Центральна рада партії «Україна Майбутнього» прийняла рішення про підписання Угоди «Про взаємнеу співпрацю під час виборів до Верховної Ради України та створення демократичної більшості у Верховній Раді VII скликання» з партією «Удар Віталія Кличка».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ