Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україна піднялась у рейтингу світових виробників зброї

Державний концерн “Укроборонпром” посів 62 місце серед оборонно-промислових компаній світу в рейтингу міжнародного видання “Defense News” в 2017 році, - повідомила прес-служба "Укроборонпром".

Це єдина вітчизняна компанія, що представлена в списку лідерів за версією профільного та поважного світового ЗМІ. Видання Defense News  щороку складає рейтинг “TOP 100” світових компаній виробників зброї.

Ще в 2014 році Україна взагалі не була представлена у відповідному рейтингу – “Укроборонпром” вперше потрапив до нього в 2015 році, посівши 92 сходинку, в 2016 зробив ривок на 24 позиції ставши 68-м, цього року світові експерти продовжують відзначати розвиток Концерну і додають ще 6 позицій.

“Забезпечення української армії, нові інноваційні розробки, нові проекти з міжнародними партнерами, нові підприємства та розвиток всієї економіки держави. Цей прогрес відмічають й західні аналітики. Ми дякуємо всьому 80 тисячному колективу наших підприємств, що забезпечують стійкий розвиток українського оборонно-промислового комплексу”, – прокоментували цьогорічний рейтинг “Top 100 for 2017” від “Defense News” в Концерні.

В концерні також додали, що за а три роки “Укроборонпром” спромігся не лише потрапити в Топ-100 світових лідерів виробників зброї, а й просунутись вгору ще на 30 позицій від місця першого згадування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ