Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Україна підписала запрошення МОК на участь у XXIII зимових Олімпійських Іграх

Україна підписала запрошення МОК на участь у XXIII зимових Олімпійських Іграх, - Урядовий портал.

22 лютого під час засідання виконавчого комітету НОК України було підписано запрошення Міжнародного олімпійського комітету на участь національної збірної у XXIII зимових Олімпійських Іграх, що відбудуться рівно за рік у Південній Кореї, місті  Пхьончхан.

Документ підписав президент Національного Олімпійського комітету Сергій Бубка.

Він зауважив, що саме офіційний документ, підписаний керівником НОК, є офіційним підтвердженням того, що національна команда братиме участь у головних зимових змаганнях чотириріччя.

"Підготовка до олімпійських стартів триває. Ми сподіваємося, що ці змагання стануть справжнім святом для українських спортсменів і вболівальників", - зазначив Міністр молоді і спорту Ігор Жданов під час підписання.

Планується, що участь у зимових Олімпійських іграх-2018 візьмуть представники з 95 країн світу, які розіграють медалі у 15 дисциплінах семи видів спорту. Наразі триває кваліфікаційний відбір для участі в Іграх, що завершиться 15 січня 2018 року.

Крім цього, Ігор Жданов та Сергій Бубка привітали призерів ХІІІ зимового Європейського юнацького фестивалю, що проходив в Ерзурумі (Туреччина), та їхніх тренерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ