Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна подасть заявку на проведення форуму МВФ у Києві

Український уряд працює над питанням проведення у 2021 році в Києві щорічного форуму МВФ. Про це в коментарі УНН повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков.

"Сьогодні Міжнародний валютний фонд проводить обговорення, і ми працюємо у відповідному урядовому комітеті про проведення відповідного форуму МВФ в місті Києві", - сказав О.Резніков.

Він уточнив, що йдеться про щорічний форум МВФ, який проводить Рада директорів МВФ і Рада директорів Світового банку. Він триває майже тиждень.

"Ми будемо подавати заявку на 2021 рік. Але справа в тому, що МВФ розглядають декілька варіантів і з п'яти країн вони обиратимуть одну остаточно. На 2021 рік вже ведеться робота щодо пропозиції, що Київ готовий прийняти у себе форум МВФ. Цю роботу проводить уряд, а місто уже долучилося як партнер", - також додав заступник голови КМДА.

Як повідомляв УНН, Україна може отримати транш Міжнародного валютного фонду обсягом 2 млрд дол. США до кінця 2017 року при умові ухвалення пенсійної реформи, проведення приватизації та інших реформ.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ