Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

Україна та Литва підписали Меморандум про співробітництво між Федераціями футболу

Під час робочого візиту Президента України Петра Порошенка до Литовської республіки було підписано Меморандум про співробітництво та партнерство між Федерацією футболу України та Литовською федерацією футболу. Повідомила прес-служба Президента України.

Документ підписали Заступник Глави Адміністрації Президента України, Віце-президент Громадської спілки «Федерація футболу України» Костянтин Єлісєєв та Президент «Литовської федерації футболу» Томас Данілявічюс.

Співробітництво між Федерацією футболу України та Литовською федерацією футболу здійснюватиметься шляхом реалізації загальнодержавних, регіональних, місцевих та міжнародних програм, спрямованих на розвиток футболу та забезпечення доступу всіх верств населення до культурних цінностей спорту та зокрема футболу. Сторони також домовились про сприяння розвитку масової фізичної культури, спорту, пропагування здорового способу життя, сприяння навчанню та розвитку, а також надання допомоги талановитій творчій молоді, освіти футболістів, тренерів, обслуговуючого персоналу.

Крім того, Сторонами буде надаватися сприяння вдосконаленню навчально-тренувального процесу з футболу, а також сприяння розвитку та реалізації державних, громадських і бізнес проектів, спрямованих на розвиток та покращення футболу, пошук, залучення та здійснення інвестицій для розвитку футболу, реалізацію інноваційних спортивних проектів, впровадження відповідних сучасних наукових методів та технологій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ