Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Україна та Польща підписали дорожню карту до Євро-2012

Євро-2012 сприятиме модернізації України та значно просуне її на шляху євроінтеграції. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Микола Азаров на засіданні Комітету у справах підготовки до Євро-2012 за участюГолови Ради Міністрів Республіки Польща Дональда Туска. Про це повідомив Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ.

«Євро-2012 не тільки спортивне свято, але і подія, яка сприятиме зміцненню і модернізації нашої країни та значно просуне її вперед на шляху євроінтеграції», - зазначив Глава українського Уряду.

У свою чергу Дональд Туск підкреслив, що Україна за 3 місяці увійшла у всі графіки з підготовки об’єктів до Євро-2012, і звернувся з проханням до Миколи Азарова подякувати українським будівелькам, бізнесменам, політичним і громадським діячам, які здійснили ривок у підготовці чемпіонату.

Крім того,Дональд Туск висловив впевненість у тому, що Євро-2012 пройде в усіх попередньо визначених містах обох країн: «Ми впевнені, що УЄФА дасть об’єктивну оцінку нашим діям і Євро-2012 пройде у восьми містах: 4 польських і 4 українських».

У рамках засідання Комітету у справах підготовки до Євро-2012 та за присутності керівників урядів України та Польщі Віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков та Міністр спорту і туризму Республіки Польща Адам Герш підписали Дорожню карту з підготовки України та Польщі до Євро-2012. Зокрема, Дорожня карта передбачає організацію безперервного та вільного руху між нашими країнами, створення спільних митних та прикордонних переходів, розбудову транспортної інфраструктури обох країн, стадіонів та включатиме питання безпеки та медичного обслуговування при проведенні Євро-2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ