Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна та Росія продовжують переговори щодо ціни на газ, – Янукович

Переговорний процес між Україною та Росією щодо ціни на газ продовжується щоденно, однак остаточно він ще не завершений. Про це Президент України Віктор Янукович заявив в інтерв’ю ЗМІ в Одесі. «Сьогодні ми як партнери знаходимося у складному переговорному процесі з Росією. Є велике бажання з двох сторін знайти рішення», - сказав Глава держави.

«Ми підійшли дуже близько до вирішення цього питання. Але ще остаточно цей процес не завершений, він продовжується щоденно», - наголосив він.

Президент підкреслив, що постійно тримає на контролі хід переговорів. «Я сьогодні рано-вранці, о сьомій ранку мав розмову з учасниками переговорного процесу з боку України і (коли) прилетів в Одесу, знову їм телефонував», - зазначив він.

«Процес іде. Є велике бажання вирішити це питання. Я вірю в те, що ми здатні виконати цю непросту роботу, але ще трошки потрібен час. Поки що зарано говорити про результати», - сказав Глава держави. Як тільки буде ухвалено рішення, українське суспільство обов’язково буде про це поінформовано, наголосив Президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ