Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Україна хоче співпрацювати з китайськими компаніями, - Омелян

1/3
Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України, Володимир Омелян на зустрічі із представниками провідних китайський компаній заявив, що Україна зацікавлена у поглиблені співпраці з цими компаніями.

Компанії  Norinco, China Gezhouba Group Corporation, Power China Sinohydro Bureau, China Nerin Engineering Co. Ltd., Jiangxi Railway Investment Group Co. Ltd., Dalian Angel Venture Capital Co. Ltd. мають багаторічний досвід у інженерному проектуванні  та транспортному будівництві, зокрема у будівництві автодоріг та залізних доріг, метро тощо. 

«Ринок України змінюється у бік дерегуляції та спрощення ведення бізнесу. Товарообіг між КНР та Україною збільшується» - зауважив Володимир Омелян. 

Міністр інфраструктури відзначив, що українська сторона вітає китайські компаній, які вже долучились до реалізації інфраструктурних проектів у морській сфері та дорожньому будівництві, та висловив сподівання на збільшення кількості таких компаній, а також розширення сфери взаємовигідної співпраці.  

«Напрями, у яких ми можемо співпрацювати: 13 портів, які можуть бути передані в концесію або приватизовані, розвиток річкових перевезень, будівництво бетонних автодоріг, розвиток cargo-авіації, спільне виробництво електромобілів, розбудова залізничної інфраструктури» - зазначив Володимир Омелян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ