Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Українець позбувся коштовної автівки за спробу перевезення тютюнової контрабанди

Українець позбувся коштовної автівки за спробу перевезення тютюнової контрабанди. Повідомили Гал-інфо в прес-службі ДПСУ.

Сьогодні вранці на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Ужгород» співробітники Чопського загону попередили чергову спробу незаконного переправлення тютюнових виробів  через державний кордон до Словаччини.

Так, у пункт пропуску «Ужгород» прибув легковий автомобіль «Хюндай» під керуванням 39-річного громадянина України. Під час здійснення перевірочних заходів у прикордонного наряду виникла підозра щодо можливого переміщення даним автотранспортом прихованих товарів, тому з метою недопущення протиправної діяльності автомобіль направили для проходження поглибленого огляду. У ході подальшої перевірки спільний наряд у складі прикордонників та представників митниці виявив приховані сигарети «Фест» та «Комплімент», які знаходились в конструктивних особливостях транспортного засобу, а також у спинках сидінь та в ніші запасного колеса.

Виявлені тютюнові вироби та автомобіль буде вилучено встановленим порядком та передано працівникам митниці. Попередня сума оцінки транспортного засобу склала понад 560 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ