Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українська партія привітала залізничників з професійним святом

„Вітаючи всіх залізничників з професійним святом, хочемо з гордістю підкреслити, що саме Львів 150 років тому став піонером залізничного транспорту в Україні”, - зазначається у привітанні Львівської крайової організації Української партії з нагоди Дня працівника залізничного транспорту. Повідомила прес-служба Львівської крайової організації Української партії.

"4 листопада 1861 року перший потяг, що пройшов територією України, проїхав маршрутом Відень-Перемишль-Львів, відкривши таким чином еру залізничних перевезень Україною. Цей день і вважається початком історії залізниць в Україні і можна вважати, що саме стільки й існує Львівська залізниця.

Прийміть шановні залізничники найщиріші вітання з Вашим професійним святом. Саме Ви своєю невтомною і злагодженою роботою забезпечуєте найбільший потік пасажирських та вантажних перевезень Україною, Ваша галузь є основною в усій транспортній системі нашої країни. Дозвольте побажати Вам людського щастя та добробуту, подальших успіхів у Вашій нелегкій та копіткій праці, яку Ви здійснюєте з фаховістю та самовіддачею, вносячи вагомий внесок у подальшу розбудову та розвиток нашої України", - сказано у привітанні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ