Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українська сторона у Мінську ініціюватиме всеохопне перемир’я в Донбасі

Українська сторона під час засідання Тристоронньої контактної групи, яке відбудеться 7 вересня у Мінську, ініціюватиме розгляд питання про всеохопний характер режиму припинення вогню на Донбасі. Про це повідомив заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.
Фото - www.unian.ua.

«Засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську відбувається раз на два тижні, і якраз там ми хотіли б обговорити питання надання незворотного характеру режиму припинення вогню, який був оголошений за ініціативою президента України з 1 вересня цього року», – сказав Єлісєєв 6 вересня в ефірі проекту Радіо Свобода, Радіо Донбас.Реалії.

Чергова домовленість про перемир’я з нагоди Дня знань, 1 вересня, була досягнута на переговорах Тристоронньої контактної групи наприкінці серпня. Після цього кількість обстрілів зменшилася, але повної «тиші» немає.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже багато разів проголошували режим припинення вогню, але він щоразу порушувався, в тому числі й із застосуванням важких озброєнь, що мали бути відведені.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ