Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українське реєстрове козацтво Львівщини підбило підсумки роботи у 2009 році

30 грудня у Львові відбулась підсумкова конференція Львівського обласного козацького товариства Українського реєстрового козацтва, де козаки підбили підсумки своєї роботи у 2009 році та затвердили плани на наступний рік.

 

Слід сказати, що впродовж цього року Львівське обласне  товариство Українського реєстрового козацтва вело роботу над популяризацією своєї організації в інших регіонах України та пройшло період становлення. За цей час було проведено близько 10 козацьких рад, Львівський осередок Реєстрового козацтва брав участь у різних козацьких фестивалях та забавах, у презентаціях нових сотень, у посвяті в козаки, а також багато членів товариства отримали нагороди та відзнаки. Зокрема,  Голова адміністрації Гетьмана Українського реєстрового козацтва у Західному регіоні, депутат Львівської обласної ради Володимир Кожан отримав від Президента України Орден за заслуги ІІ ступеня.

 

Щодо планів на наступний рік, то учасники підсумкової ради реєстрового козацтва Львівщини задекларували і надалі проводити роботу з популяризації своєї діяльності, працювати над довершенням структури козацького товариства, створювати районні козацькі товариства там, де їх наразі немає, брати активну участь у козацьких забавах та фестивалях, а також у святкуванні Покрови.

 

Наостанок ради козаки Львівщини обрали делегатів для участі у загальноукраїнській Великій козацькій раді, яка відбудеться у Харкові 19 січня 2009 року.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ