Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українське суспільство не готове до володіння зброєю, - Матис

"Діями під радою українське суспільство продемонструвало неготовність до володіння зброєю і недоречність піднімання цього питання зараз", - Роман Матис.

"Суспільство з такою кількістю кретинів, котрі виступають за війну не бачачи, що воювати ми не в стані, й при тому цінність людського життя у них рівна 0, і коли ці кретини приходять під Раду на мітинги й кидають гранати, то ми не готові до масового доступу до зброї однозначно.

Наявність легальної зброї кретинів не зупинить, але кретинам дасть в руки зброю. Недавній кретин в США був репортером і стріляв з легальної зброї, у нас таких безліч", - зокрема зазначив політичний експерт і громадський активіст Роман Матис.

Петиція про право громадян на зброю першою набрала 25 000 голосів

"У підсумку дискусій я дійшов до того, що рішення стосовно такого закону повинно прийматися на всенародному референдумі, а не лобіюватися групою заангажованих осіб. З досвіду розвинених країн з прямою демократією будь якому референдуму передує кількарічна робота з громадянською думкою і лише тоді питання виноситься на голосування, а у нас хочуть проштовхнути закон при неготовому до його наслідків суспільстві", - додав Роман.

Нагадаємо, що після чергового гучного вбивства з використанням вогнепальної зброї, в США знову заговорили про збройне законодавство. Батько застреленої співробітником журналістки закликав владу зробити закони про володіння зброєю більш жорсткими. 

В США в прямому ефірі застрелили двох журналістів

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ