Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українські лучники вийшли до фіналу Чемпіонату світу

Збірна команда України серед чоловіків в складі львів’ян Георгія Іваницького, Маркіяна Івашка та харків’янина Віктора Рубан увійшли до фіналу командних змагань, здолавши на своєму шляху в перестрілці команду Мексики з рахунком 228 (29) : 228 (26), також розгромили збірну команду Німеччини з рахунком 237 : 225. У фіналі, який відбудеться 1 березня 2014 року на збірну України очікує зустріч зі збірною командою Японії, повідомив Влад Новаковський, старший тренер збірної команди України зі стрільби з лука.

В особистому заліку за медалі боротиметься харків’янин Віктор Рубан, якому за вихід до фіналу протистоятиме титулований американець Еллісон Брейді.

Маркіян Івашко завершив змагання на 9 місці, програвши в захоплюючій боротьбі своєму колезі по команді Віктору Рубану.

Не пішла особиста стрільба Георгію Іваницькому, який завершив змагання на 17 місці.

Жіноча збірна в складі львів’янки Вероніки Марченко, Лідії Січенікової (Чернівецька обл.), Анастасії Павлової (Херсонська обл.) також не залишили суперницям жодних шансів на шляху до фіналу. Здолавши збірну США з рахунком 229 : 222, в півфіналі українки здобули перемогу над збірною командою Білорусі – 232 : 229. У фіналі на збірну команду України очікує команда Німеччини.

В особистому заліку за медалі боротиметься Анастасія Павлова (Херсонська обл.), яка за вихід до фіналу зустрінеться з лідеркою кваліфікації, представницею збірної Мексики Аїдою Роман.

Львів’янка Вероніка Марченко завершила змагання на 9 місці, поступившись в перестрілці «10» на «10» представниці збірної Польщі Каріні Ліплярській в 1/4 стадії змагань, стріла котрої виявилася ближче до центру мішені.

Лідія Січенікова завершила змагання на 17 місці, поступившись в перестрілці «9» на «10» представниці Франції.

Не зуміли втрутитися у боротьбу за медалі в особистих змаганнях українські юніори. Зокрема, Вікторія Олексюк (Чернівецька обл.) за вихід до півфіналу в перестрілці «10» на «10» поступилася представниці збірної Польщі. Поліна Родіонова (Сумська обл.) та львів’янка Соломія Гнип завершила змагання на 17 місці.

На стадії 1/4 змагань завершили свої виступи львів’янин Михайло-Ярослава Малик – 5 місце та Валентин Куций (Сумська обл.) – 8 місце.

У стрільбі з блочного лука серед юніорок, очоливши кваліфікацію, львів’янка Марія Школьна впевнено увійшла до фіналу особистих змагань, здолавши представниць збірних команд Швеції, Росії та США. У фіналі Марія Школьна зустрінеться з представницею США – Емілі Бі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ