Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Українські Отамани» у п’ятницю боксуватимуть у Львові

Після феєричної перемоги над «Китайськими драконами» «Українські отамани» продовжують підготовку до виступів у наступних поєдинках Всесвітньої серії боксу.

12 лютого, у приміщенні Львівського державного цирку (м. Львів, вул. Городоцька, 83), відбудеться матчева зустріч між «Українськими отаманами» та «Турецькими завойовниками». Початок поєдинків – 19:00.

За  результатами попередніх поєдинків наші майбутні суперники розмістилися на третьому місці підгрупи «А» з трьома заліковими балами. В активі турецької команди одна перемога над «Китайськими драконами» та одна поразка, якої «Турецькі завойовники» зазнали напередодні в матчі проти «Кубинських приборкувачів».

«Українські отамани», провівши одну матчеву зустріч, займають другу сходинку підгрупи «А» з трьома очками в активі. Нагадаємо, в другому колі Всесвітньої серії боксу наша команда у Вінниці з рахунком 5:0 перемогла «Китайських драконів».

В рамках майбутнього матчевого протистояння на ринзі ми побачимо поєдинки у вагових категоріях підгрупи «С1», а саме: 49 кг, 56 кг, 64 кг, 75 кг та 91 кг. Офіційні склади команд будуть оголошені 9 лютого. Очікується, що в складі «Українських отаманів» на найближчу матчеву зустріч на ринзі ми побачимо представників львівської школи боксу.

ФБУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ