Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські ТОП-менеджери часто асоціюють свій стиль роботи зі стилем відомих кіногероїв

Українські ТОП-менеджери часто асоціюють свій стиль роботи зі стилем відомих кіногероїв. Таких висновків дослідники дійшли в результаті анонімного опитування серед управлінців середньої та вищої ланки з усієї України. Опитування провели спільно кадровий холдинг АНКОР в Україні та Міжнародний кадровий портал HeadHunter.

"Ми хотіли зрозуміти, що формує стилі управління та лідерські якості українських керівників.Тут в нагоді стали типажі кіногероїв, адже так легше групувати та описувати типажі.

Найбільше серед вітчизняних ТОП-ів послідовників Ераста Фандоріна (х/ф«Турецький Гамбіт»),Віто Корлеоне (х/ф«Хрещений батько») таКатерини Тіхомірової (х/ф«Москва сльозам не вірить»). Трохи менш популярні – Доктор Хаус та Шерлок Холмс.

В роботі керівника вищої та середньої ланки, на думку опитаних,найважливіше важливо мати такі якості:рішучість, нестандартне мислення,врівноваженість,впевненість у собі та здатність переконувати.

ТОПи вважають: щоб досягти вершини кар’єрного успіху,варто багато читати,займатися бойовими мистецтвами та грати в інтелектуальні ігри(шахи, го, нарди).

Наприклад, Марина Маковій, генеральний директор hh.ua, так прокоментувала це дослідження: «Мені імпонує стиль управління доктора Хауса, адже ефективний бізнес будується на новаторстві. Хай живе індивідуальність в управлінні!»

Ми аж ніяк не говоримо, що ТОП-менеджери наслідують відомих кіногероїв. Ми говоримо,що стиль їхньої поведінки, часом, може бути схожий екранізований в представлених кінострічках. Адже там яскраво показані типажі,характерні для різних стилів керування.

Мені особисто подобається стиль головної героїні з к/ф.«Москва сльозам не вірить» Катерини Тихомирової: «Мене не цікавить, чому «ні», мене цікавить, що Ви зробили,щоб було «так», - сказано у повідомленні.

ancor.ua та hh.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ