Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Українські військові ліквідували шістьох російських найманців

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа», за минулий тиждень (19-25 червня) бійцями ЗСУ були знищені шість бойовиків. Найбільші втрати ворог зазнав в районі Бахмутської траси і на Маріупольському напрямку. Про це Гал-інфо повідомив воєнний експерт, співголова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

За його словами, 19 червня на території окупованої Луганської області був ліквідований громадянин РФ, уродженець м. Таганрог Андрій Поселенов (позивний «Хрест»), 8.11.1982 р.н.

Бойовик "Хрест".

22 червня в зоні проведення спецоперації бійцями ЗСУ був знищений бойовик Сергій Король, уродженець м. Донецьк.

Бойовик Сергій Король.

23 червня в районі с. Жолобок був ліквідований бойовик Микола Шульга (позивний «Шаман»), уродженець м. Слов'янськ.

Бойовик "Шаман".

У зоні проведення антитерористичної операції був ліквідований бойовик «днр» Володимир Авсянніков. Уродженцю Макіївки, якому було 20 років.

Бойовик Володимир Авсянніков.

24 червня розвідувальна група бойовиків під керівництвом кадрового російського офіцера капітана Олександра Олександровича Щербака (позивний «Алекс»), з метою проведення диверсійно-розвідувальних заходів висунулася з району села Жолобок у глибину позицій 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади Збройних Сил України. Ці наміри були своєчасно виявлені підрозділами нашої військової частини.

Командир групи та снайпер здійснили спробу збройного опору та були ліквідовані у ближньому вогневому бою.

«За повідомленнями місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», під час боєзіткнення з бійцями ЗСУ в районі с. Жолобок отримали важкі поранення бойовики так званої «народної міліції лнр» Володимир Черкасов та Ігор Каташевський. Таким чином, підтверджені безповоротні втрати бойовиків за минулий тиждень - 6 осіб», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Він додав, що за інформацією ГУР МО України в зоні спецоперації на Донбасі за минулий тиждень (19-25 червня) були знищені п'ять бойовиків, а 26 - отримали поранення.

«В той же час, варто відзначити, що незважаючи на документально підтверджений характер інформації щодо безповоротних і санітарних втрат бойовиків і російських найманців, командування так званої «народної міліції лнр» заявило, що вони мають лише санітарні втрати у кількості 7-х поранених», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ