Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Українські військові одними із перших прийшли на допомогу жителям Авдіївки

У зв’язку із загостренням ситуації в Авдіївці Президент України Петро Порошенко провів нараду з очільниками силових структур та уточнив завдання щодо надання гуманітарної допомоги цивільному населенню міста, аби уникнути гуманітарної катастрофи. Про це повідомив Генеральний штаб ЗС України.

На виконання доручення Президента України у зв’язку із загостренням ситуації в районі Авдіївки військовослужбовці Збройних Сил надають допомогу мирному населенню: розгорнуто зимові намети, польові кухні, пункти обігріву для мирного населення.

Одними із перших на допомогу прийшли військовослужбовці підрозділів цивільно-військового співробітництва, які увійшли до Оперативного Штабу по врегулюванню ситуації.

Також військовослужбовцями Цивільно-військового співробітництва вже направлено до Авдіївки понад дві тонни гуманітарної допомоги, продовольчих товарів та побутової хімії.

Розгорнуто 4 польові кухні та намети для обігріву мирного населення, також до постраждалих направлено запаси питної води та медикаменти. Триває робота щодо доставки генераторів та газових балонів, плит для приготування їжі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ