Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українсько-російська війна очима японця

Японський художник, зареєстрований у мережі Twitter як @msc_nm, малює персонажів українсько-російської війни. Його героями є хлопці та дівчата з шевронами СБУ, батальйонів Донбас, Азов.

За минулий місяць він розмістив понад десяток таких малюнків.

В Японії ще минулого літа серед певних кіл поширилася мода на артефакти війни на Донбасі. Це описувала, зокрема, блогерка rastamandita.

“Давно я не писала в жж)) Але тут тема, повз яку не могла пройти) В Японії, виявляється, цілий культ нашої війни! Там уважно стежать за ходом, купують (у спільних закупівлях) уніформу, шеврони, окуляри, взуття та ін. і влаштовують костюмовані ігри, де ретельно підбирають усі деталі. Фотки з їхніх ігор межують із оригінальними фотками Міноборони України, описами зброї, особливостей уніформи тощо. Багато присвячено батальйону “Азов” і особисто Андрію Білецькому. Про “Правий Сектор” ні слова (прогалина, думаю чуваку написати :)) Я з’ясувала, що у них була гра, присвячена Нацгвардії, була костюмована зустріч в образах ЗСУ. На косплей, присвячений ВДВ, була взята за основу 79-а аеромобільна бригада. Це було написано в блозі. Прапор який вже знайшли. З України до Японії складно доставляти, я думаю. Блог там дуже ржачний і зворушливий, я зачиталася))”, – писала вона в липні 2015 року.

Економічні відомості

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ