Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Українських підприємців запрошують на стажування до Швеції

Українських бізнес-лідерів та підприємців запрошують взяти участь у міжнародній навчальній програмі для розвитку приватного сектора "Стратегічне управління бізнесом" ("Strategic Business Managment"), - прес-служба Львівської ОДА.

Програма включатиме тритижневий тренінг у Швеції, додаткові регіональні та національні семінари, а також можливості для роботи з мережею шведських національних та регіональних підприємств.

Учасники зокрема отримають навички з успішного ведення власного бізнесу, розуміння механізмів зі стимулювання розвитку приватного сектору та оволодіють інструмантами для розробки плану дій із розвитку приватного сектору на батьківщині. Цей план розроблятимуть у співпраці з учасниками пов’язаної навчальної програми "Стратегії розвитку приватного сектору" ("Private Sector Growth Strategies").

Програму організували Шведська міжнародна агенція з розвитку та кооперації (SIDA). 

Для участі необхідне знання англійської мови. Більш детальну інформацію щодо умов програми, вимог до кандидатів та способів складання документів можна знайти за посиланням www.privatesectordevelopment.seу розділі "Strategic Business Managment".

Кінцевий термін подачі заявок для участі у програмі – 2 травня 2016 року.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ