Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українці масово несуть квіти до посольства Франції

Сьогодні, 15 липня, українці масово приносять квіти до будівлі посольства ії в Україні в пам'ять про загиблих напередодні в результаті теракту в курортній Ніцці.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

"Національне свято, 14 липня, для нас дуже важливе, тому що воно символізує наші цінності: цінності свободи, рівності, братерства. І ті люди, які організували цей теракт, вчинили напад на ці цінності", - сказала журналістам посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Нагадаємо, в курортному французькому місті Ніцца ввечері 14 липня під час святкових заходів, присвячених Дню взяття Бастилії, вантажівка на великій швидкості в'їхала в натовп людей. За даними глави МВС Франції, в результаті теракту загинуло як мінімум 80 осіб.

Пізніше посольство повідомило, що кількість загиблих через теракт у Ніцці досягла 84 осіб. Крім цього, 18 постраждалих перебувають у критичному стані.

Як пізніше з'ясувалося, серед загиблих і постраждалих в результаті теракту в Ніцці є громадяни України. За даними МЗС, 1 український громадянин загинув, 1 - поранений.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ